Пловдив гъмжи от полиция, спират автомобили за проверки наред СНИМКИ

Автор: Иван Маринов 6422
Пловдив гъмжи от полиция, спират автомобили за проверки наред СНИМКИ

Засилено е полицейското присъствие в Пловдив днес. Униформени са окупирали районите около големите магазини, както и входно-изходните артерии на града. Много от екипите на пътна полиция масово извършват проверки на автомобилите в града, предава репортер на Plodvdivnow.bg. 

Полиция е завардила района на надлез "Родопи", където униформени извършват пътен контрол, докато техни колеги следят с радар за превишаване на скоростта. Припомняме, че още вчера екипи на Пътна полиция регулираха движението около големите вериги, като осигуряваха безпроблемното преминаване на превозни средства около тях. Опашките бяха километрични, а тротоарите и десните ленти на булевардите се бяха превърнали в паркинги. 

Продължава и акцията в складове и магазини, в които се продава пиротехника. Предприети са действия за недопускане на нерегламентирана продажба на пиротехнически изделия на места без разрешение и пазари и тържища. Засилените проверки на органите на МВР ще бъдат провеждани ежедневно до края на празничните дни, като при констатиране на такива случаи ще се търси най-строга наказателна и административна отговорност от лицата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина