Пловдив дълго ще помни концерта в Колодрума: Атрактивни визии, лайф изпълнения и бурни овации

Автор: Невена Вранчева 27378
Пловдив дълго ще помни концерта в Колодрума: Атрактивни визии, лайф изпълнения и бурни овации

Изключително емоционално за фолк маниаците от Пловдив и България премина вчерашният концерт “Планета на 18“ в зала "Колодрума", с който телевизията отбеляза своето пълнолетие. И тази година, хиляди фенове се събраха, за да видят на живо любимите си изпълнители.

Именно числото 18 е причината, тази година да бъде дадено поле за изява на новите попълния на фирмата, които се представиха много добре, пяха на живо и показаха сценично повечение.

Част от мегаконцерта, разбира се, станаха и едни от най-популярните имена на "Пайнер", които отново се представиха на ниво и в пълния си блясък.  

Водещ на празничния концерт беше Устата, който забавляваше публиката със скечове, но не пропусна и да захапе някои от звездите, които не успяха да присъстват на събитието, поради лични и професионални ангажименти. 

Концертът откри кръщелникът на Ивана - Ванката, който представи новата си песен “Рожден ден”. Певицата на народа, пък го подкрепи от публиката: "Eхаа, за първи път от 20 години да съм срещу сцената за кураж на младото поколение, заедно с шефовете." - написа тя и публикува снимка, на която е заедно с боса на музикалната империя - г-н Митко Димитров и съпругата му. 

Веднага след него на сцената се появи миньончето на поп-фолка Мария, която се появи облечена в къса парти рокля, покрита с ресни и кубинки. 

Последваха лайф изпълнения на новоизгряващите изпълнители, които въпреки, че са отскоро във фирмата събраха бурни овации от стана на публиката. Фаворитите сред тях обаче несъмнено бяха откритията на Галин - двете "Алфи" Лидия и Десита, Денис Теофиков, Малката и синът на Тони Стораро - Емрах. 

Лидия и Десита заложиха на къси панталони и кроп топове, а не след дълго към тях се присъедини и Диона, която събра погледите с лачено червено манто и очила. Отскоро и тя е в лейбъла на Галин и се вля в дългите редици на поп-фолка, въпреки че доскоро не харесваше особено най-полулярния жанр в България. 

Ванеса, която отскоро е с псевдоним "Малката" не остави нищо не въображението и излезе на сцената с мега къса златна рокля и дълги чизми в същия тон.

Синът на Тони Стораро - Емрах излезе под светлините на прожекторите с баща си и с невероятната Алисия, която отново показа, че е истинска модна икона. 

Денис Теофиков предпочете по-семпла визия и заложи на бели сако и панталон, които съчета с черна блуза. Гласовитото момче предизвика истински екстаз у феновете си, след като на една от песните хвърли сакото си към публиката, а най-големия късметлия си тръгна с него. 

Теди Александрова, Борис Дали и Илиян спретнаха мега купон с излизането си и вдигнаха на макс градуса на настроението в залата.

Блондинката представи за първи път пред пловдивската публика най-новата си песен "Келеш" и избра типичния за нея "барби стил" - латексов сребърен минижуп, розов топ и ултра високи розови чизми. 

На сцената видяхме още Таня Маринова, която избра блестяща черна рокля с пера за представянето си, както и Даниела Пирянкова със сценичен псевдоним Данна, която се появи пред публика заедно с Джордан. 

Бившата плеймейтка Ария изпълни хитът си "Класа" и събра погледите с екстравагантен червен тоалет, покрит от глава до пети в пера. 

Концерта не пропуснаха и мустакът на републиката Милко Калайджиев и ромската перла Роксана.

Джулия и Ваня се половиха на сцената, заедно с половинките си в живота. Джулия и Кристиан Кирилов изпълниха новото си парче "Ден и нощ", а Ваня и диджей Дамян представиха песента "Ще ме предадеш ли". 

Яница излезе пред публика облечена с така актуалния за сезона сребърен металик. Певицата избра къса огледална рокля и високи чизми. 

Ангелогласната Деси Слава избра черен тоалет, покрит с ресни и представи песента "След 100 жени", създадена специално за концерта. 

Директно от Германия, където имаше участие, за концерта в Пловдив пристигна и Райна. Така тя засвидетелства уважението си към публиката и я зарадва с изпълнение на хита “А бях ти казала”.

Цветелина Янева, която родом е от града на седемте тепета, не пропусна да каже колко много обича своя град.

Тя запя своя нов хит "Ангелът", а сцената придоби съвсем друг облик, благодарение на уникален златен декор, избран за представянето й. Звездата се спря на стилна, дълга черна рокля с един ръкав и дълбока цепка. 

След нея, пред пловдивската публика излезе и Анелия, която също заложи на черната гама - дълги ботуши и блестяща къса рокля, която контрастираше на дългата й руса коса. 

Сред най-аплодираните звезди и тази година беше Галин, а феновете му огласиха цялата зала. Той се наложи като любим изпълнител на повечето тийнове. 

Голямата звезда на шоуто беше Емануела, честта, на която се падна да закрие музикалния спектакъл. Тя също изненада почитателите си с нова песен - "Вечно свързани", отново създадена послучай рождения ден на телевизия "Планета".

Пироефекти, много светлини и оригинални хореографии направиха спектакъла още по-запомнящ се и красив. Ето и останалите снимки от галерията:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина