“Пловдив чете“ 2019 набира участници

Автор: Валерия Василева 5071
“Пловдив чете“ 2019 набира участници

Литертурният фестивал “Пловдив чете” пуска отворена покана за участие за своето 17-то издание. Поканата е отворена до 10 февруари. Желаещите трябва да попълнят електронна заявка през интернет страницата на фестивала http://plovdivchete.com .

„Пловдив чете” 2019 приема предложения от организации, институции и физически лица за участие със събития в културната програма на фестивала на два етапа:

Първият етап е „Младият Пловдив чете”, който се провежда през месеците февруари, март, април и май с фокус инициативи, подходящи за деца и младежи. Избраните събития се публикуват на страницата http://plovdivchete.com и при заявен интерес от страна на образователна институция или неформална група се реализират. Финансирането на всяко събитие се определя индивидуално.

Фестивалната програма на „Пловдив чете 2019”  приема и разглежда предложения за провеждането на събития от 10 до 16 юни 2019 г. с различен характер и формат на провеждане: четения, представяния на книги, дискусии, изложби и други литературни събития, които представят качествено тенденциите в света на книгите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина