Пловдив блокиран от ВиК аварии, стотици домакинства са без вода

Автор: Plovdiv Now 4134
Пловдив блокиран от ВиК аварии, стотици домакинства са без вода

Пловдив осъмна с поредица от аварии във водопреносната мрежа на много места в града в средата на работната седмица. Стотици домакинства се оказаха без вода.

Авария на водопровод има в ЖК " Тракия" срещу блок №150 зад "Хлебозавода", заради която в целия район вопододаването е нарушено. Същият проблем затруднява жителите и в районите на улиците  "Трапезица" в "Източен" и "Хан Аспарух" в "Централен".

Ремонт противопожарен кран се извършва днес на улиците "Доспат" и "Леонардо Да Винчи" в центъра на града. Прекъсване на сградно водопроводно отклонение пък е причина днес да няма вода в района на улица "Енисей" в Кючук Париж. Ремонт на спирателен кран на остави без вода и жителите в района улица "Генерал Данаил Николаев". Авария на водопровод възникна и на улица "Ружа" в Смирненски.

Екипи на ВиК дружеството са на всички проблемни места и работят по отстраняване на повредите, за да може водоподаването да бъде възстановено възможно най-скоро, като предупреждават, че на някои место това ще стане едва в 17,00 часа днес.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина