“Пловдив 112“ набира доброволци за борба с коронавируса

Автор: Plovdiv Now 12636
“Пловдив 112“ набира доброволци за борба с коронавируса

Доброволно Формирование "Пловдив 112" започва набирането на доброволци за логистични задачи, свързани с мерките за овладяване на епидемията от COVID-19. С подкрепата на Общината, екипът на доброволците е започнал кампания за превличане на нови членове с цел подпомагане на институциите около извънредната ситуация.

Ето и критериите за подбор:

1) Желаещите трябва да са здрави на първо място - без температура, кашлица и други симптоми. Да не страдат от хронични респираторни, кардиологични и диабетни заболявания.

2) Възраст от 18 до 50 години

3) Желателно е да разполагат с лични предпазни средства - ще се опитаме да набавим ако на някой нещо липсва, но разполагаме с ограничен ресурс. Нужно е да имате: Очила, Маска, Ръкавици, Желание да помагате безвъзмездно на хора в нужда.

4) Наличието на МПС е добре да се отрази в документа, който ще изпратим за попълване на желаещите, уточняваме, че няма как да покрием горивото, така, че изборът е ваш за това.

5) Екипите ще се състоят от 2-ма човека.

6) Всички записали се ще преминат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инструктаж в нашата база, ще попълнят декларация за съгласие и ще получат времена карта, удостоверяваща, че са част от организацията ни.

Ако и вие искате да се включите, може да се свържете с Доброволно Формирование "Пловдив 112” на Фейсбук страницата на организацията.

Подобни новини

Мария

Тел, номер 0893734193

10:26, 20.03.2020
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина