Пътни инциденти в Пловдив! Пострадаха младеж и две деца

Автор: Plovdiv Now 5948
Пътни инциденти в Пловдив! Пострадаха младеж и две деца

Младеж и две деца са пострадали при пътни инциденти в Пловдив през изминалото денонощие. Никой от тримата, за щастие, няма сериозни травми.

5-годишно момче пешеходец е пострадало при пътен инцидент на улица «Босилек» в Пловдив. Сигналът е постъпил вчера по обяд. Водач на лек автомобил Рено не е успял да спре при внезапното излизане на детето на пътното платно. Малчуганът, който е с леки контузии, е бил прегледан в болнично заведение и е изписан за домашно лечение. Алкохолната проба на водача е отрицателна. 

17-годишен велосипедист е с контузено коляно, след като е пострадал при пътно произшествие в Пловдив. Момчето се е движело по велоалея през кръстовището на булевардите «Санкт Петербург» и «Освобождение», когато е било ударено от водач на лек автомобил Фолксваген. Шофьорът не е употребил алкохол.  

11-годишно момче пък е било ударено от шофьорка на Фиат на паркинга на хранителен хипермаркет, но животът му е вън от опасност. Инцицентът е регистриран в обедните часове вчера пред търговския обект на бул. «Освобождение». Жената е излизала от паркинга на магазина с автомобила си, когато детето внезапно изскочило пред нея. Алкохолната й проба също е отрицателна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина