Пъстър и приказен „Фестивал на пеперудите“ очаква пловдивските малчугани

Автор: Plovdiv Now 8369
Пъстър и приказен „Фестивал на пеперудите“ очаква пловдивските малчугани

Пъстър и приказен „Фестивал на пеперудите“ организира Регионален природонаучен музей Пловдив от 13.03 в 11:00 ч. до 14.03 в 16:30 ч. Арт ателиета, образователни игри и работилници, презентация и викторина с награди....това са само част от предвидените дейности на фестивала на пеперудите. Скоро очаквайте повече подробности за програмата. А сега грабнете лист, четка и бои, и се включете в конкурса за рисунка, за да спечелите една от трите награди, предвидени за най-високо оценените творби. 

Регламентът за участие е следният:

Тема: „Магическият свят на пеперудите - метаморфоза“, като в конкурса могат да участват ученици от V до XII клас от всички училища в Област Пловдив. Размер на творбите: 35/50 см (А3) или 20/30 см (А4). Няма ограничение относно материалите, инструментите или техниката на рисуване. Рисунките трябва да са в оригинал. 

Крайният срок да изпратите рисунките е 10.03.2020г.

Могат да бъдат лично донесени в Регионален природонаучен музей – Пловдив или с пощенски запис на адрес: гр. Пловдив 4000, ул. Христо Г. Данов 34, Регионален природонаучен музей - Пловдив. Всеки участник трябва да посочи: име, презиме, фамилия, адрес, училище, клас, телефон и електронна поща. Да бъдат нанесени на гърба на творбата в долния ляв ъгъл с големи печатни букви или на залепен лист. Всяко дете може да участва с една творба.

Критерии за оценяване: близост до темата, проявена фантазия, оригиналност, съчетаване на цветовете, композиция.

Наградените участници ще бъдат уведомени по телефон и електронна поща. Отличените на първо, второ и трето място ще получат грамоти и награди. Награждаването и откриването на изложба ще се случат на 13.03.2020 (петък) от 13:00ч., по време на „Фестивал на пеперудите“ в Регионален природонаучен музей – Пловдив. Резултатите ще бъдат обявени и на фейсбук страницата на музея. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина