Пъпна връв и плацента - да останат свързани с бебето поне 25 минути след раждането

Автор: Plovdiv Now 20729
Пъпна връв и плацента - да останат свързани с бебето поне 25 минути след раждането
Естествено би било новороденото да остане на гърдите на майката поне час след раждането. Пъпната връв е дълга само от 50 до 60 сантиметра, но е достатъчно бебето да стигне до майчината гърда. И сега не говоря само за положителни чувства към майка и дете, но и за преливане на кръв от плацента. Една четвърт от кръвта на новороденото все още е в плацентата към момента на раждането и оставим ли пъпната връв непокътната за поне 25 минути, бебето ще абсорбира останалата кръв и няма да страда от анемия, както често се случва.
 
Освен това, това предаване се отнася и за онези "велики" стволови клетки в продажба, които се получават от плацентата в детското тяло, където им е мястото, а не в замразени в банки.
 
Животните изяждат плацентата на бебетата си известно време след раждането, а не веднага. От тази гледна точка ние сме единствените бозайници, които прерязват пъпната връв веднага след раждането на бебето. Варварска и травмираща процедура за дете, което едва се приспособява към дишането... Следователно в плана за раждане трябва да е възможно да се пререже пъпната връв едва след като спре да пулсира, т.е. след около 25 минути, което е необходимост и не трябва да се счита за каприз.
Що се отнася до раждането на "лотоса", това е древна практика, и ако беше опасно, отдавна щяхме да сме изчезнали като цивилизация.
 
Неведнъж са ви казвали, че стойността на СТВОЛОВАТА КЛЕТКА на вашето дете е около 2 000 до 4 000 евро? Зависи от пакета, който можете да изберете по време на "реколтата" им в първите минути след раждането, нали? Ясният извод е, че са скъпи. Наистина са много скъпи. Толкова ценните стволови клетки буквално са с цената на ЗЛАТОТОТО! Но не ценни за банките със стволови клетки, А САМО ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА! Тя е най-ценното наследство, което преминава директно от плацентата в първите минути на раждането.
 
Стволовите клетки възникват от зачеването и се намират в плацентата, външният орган, който храни вашето бебе в продължение на 9 месеца. Стволовите клетки на вашето бебе са интелигентни клетки, които се прехвърлят от плацентата към тялото на новороденото за 25 минути чрез посоченото кръвно предаване от плацентата, освен когато пъпната връв е прерязана/клампирана. Освен това тези стволови клетки могат да "поправят" всякакви следродилни аномалии и увреждания на детето ви.
 
Сега разбирате ли защо има стотици компании, които искат стволовите клетки на вашето дете? Най-голямата глупост е да вярваш на страшни истории, създадени от високоплатени маркетингови екипи, за да те накарат да повярваш, че те ще спасят някога живота му, ако им платите.
 
Затова моля, мила МАМО, не се оставяй да те купят и да ти втълпят лъжи, информирай се старателно преди да извадиш хиляди евро от джоба си, само за да се "отървеш" от стволовите клетки на собственото си дете и неговите 150 мл плацента Кръв."
 
DITTA DEPNER - терапевт и основател на холистичната ренесансова концепция и холистичен съветник за плодовитост.
 
Публикувано във фейсбук групата Искам Да Знам.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина