Открийте лоялната програма за клиенти с карта „Благодаря“ във всеки T MARKET

Автор: Plovdiv Now 7866
Открийте лоялната програма за клиенти с карта „Благодаря“ във всеки T MARKET

Във всеки магазин Т MARKET може да се възползвате от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети „Благодаря“. Те са част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ.

Тя предлага специално подбрани продукти с ценова отстъпка, валидна само за притежателите на Картата. Как да заявите своята карта Благодаря може да научите тук: https://tmarket.bg/page/loyalna-karta-blagodarya

За T MARKET:

T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

През 2020 г. стартира и своя онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник, като обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg непрекъснато се разширява за максимално удобство на своите клиенти.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина