Оставиха в ареста мъжа, който преби до смърт жена си в Шекера

Автор: Ива Модова 8554
Оставиха в ареста мъжа, който преби до смърт жена си в Шекера

Мъжът, който преби жена си и причини смъртта й в ромската Шекер махала в Пловдив, остава в ареста. Това реши преди минути Окръжен съд. 47-годишният Миленко Рангелов системно тормозел и нея, и всичките им 9 деца.

Припомняме, че  39-годишната Сийка Ангелова беше открита мъртва в дома си във вторник. Близки на пловдивчанката подали сигнал на 112 и на място пристигнала Спешна помощ. Медиците обаче забелязали следи от насилие и сигнализирали полицията. На място пристигнал дежурен екип, който направил оглед на произшествието. На 39-годишната жена били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя  починала от нараняванията.

По информация на прокуратурата Рангелов почти цял ден нанасял удари по жена си. То я ритал предимно в областта на корема и слабините. След поредната доза юмруци и шутове, Сийка получила разкъсване на червата и починала от травмите.

Цялата агресия ставала пред очите на децата. Обвиняемият често тормозел и биел и тях. Нещо повече – срещу него имало заведено дело от Сийка за защита от домашно насилие.

Преди 20 дни Ангелова била в болница с масивен инсулт. След изписването се прибрала у дома, но трудно се движела. Двамата с Миленко са осъждани преди време за причиняване на телесна повреда на полицай.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина