Остават 3 дни до края на номинациите в кампанията „Пловдив – град на доброто“

Автор: Plovdiv Now 4293
Остават 3 дни до края на номинациите в кампанията „Пловдив – град на доброто“

Остават 3 дни до края на номинациите в кампанията „Пловдив – град на доброто“ . Тя има за цел да отличи онези истински добри хора, които напълно безкористно подават ръка на човек в нужда или се борят за развитието на нашето общество. Добрите хора се познават по добрите им дела. И те никога не се забравят. Още по-малко в града под тепетата.

Организатор на „Пловдив – град на доброто“ 2020 е Община Пловдив под патронажа на кмета Здравко Димитров и в партньорство с Национален алианс на хора с редки болести. Всеки пловдивчанин може да номинира свой фаворит в една от четири категории. Номиниран може да бъде всеки пловдивчанин, извършил малко или голямо добро дело. Това трябва да бъде направено на сайта www.gradnadobroto.plovdiv.bg.

Срокът за номинации е до 17.06.Категориите за номинации са : Образователна дейност, Социална дейност, Градско развитие и Добротворчество.

Журито на конкурса „Пловдив – град на доброто“ е съставено от девет специалисти с изключителен принос и опит в една от четирите категории за номинации. Това са: чл.-кор. проф. д-р Стефан Костянев, Людмила Ганчева, Йорданка Павлова, Таня Георгиева, Деси Шишманова, Манол Пейков, Франц Кадири, Ренета Венева и Грозденка Николова.

Награждаването на отличените ще се състои на 27.06. от 10:00 в Цар Симеоновата градина. Всеки „Най-добър човек“ - победител в една от четирите категории, ще получи специален плакет и грамота с подпис от кмета на Пловдив – Здравко Димитров, както и специален подарък от организаторите. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина