Качество и безопасност на храни, напитки и фуражи обсъждат на семинар в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5306
Качество и безопасност на храни, напитки и фуражи обсъждат на семинар в Пловдив

Центърът за обучение по качество и безопасност на храните, катедра Биотехнология, Университет по хранителни технологии, Пловдив, Българската агенция по безопасност на храните,  Центърът за оценка на риска по хранителната верига, МЗХГ  канят всички заинтересовани на специализиран семинар на тема “Осигуряване на качеството и безопасността на храни, напитки и фуражи”, който ще се проведе в периода 27-30.10.2020 г. в УХТ.  В интернет страницата на семинара http://www.safefoodlab.com може да намерите информация за семинара, програмата, лекторите и да направите своята регистрация.

Семинар “Осигуряване на качеството и безопасността на храни" цели предоставяне на теоретични и практически знания за съвременните аналитични методи за бързо установяване и количествено определяне на химични и микробиологични опасности в храни, напитки и фуражи, както и методите за провеждане на органолептичен анализ. Запознаване с актуалните нормативни документи на ЕС свързани с контрола на качеството и безопасността на храните.

За кого е подходящ?

Обучението е насочено към: служители в химични и микробиологични лаборатории, мениджъри по управление на качеството в хранителни, биотехнологични, фармацевтични и други производства, вътрешни одитори на системи за управление на качеството и безопасността на храните, контролни и регулаторни органи, които контролират осигуряването на качеството и безопасността на храните, преподаватели във висши училища и изследователи от институти на БАН и ССА, докторанти и студенти.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина