Организират протести в подкрепа на кучето Джеси от Пловдив

Автор: Plovdiv Now 2204
Организират протести в подкрепа на кучето Джеси от Пловдив

След бруталния тормоз към кучето Джеси от страна на Стоил Георгиев, започна организация на протести в подкрепа на четириногото, научи TrafficNews. Информацията за протестните действия в цялата страна бе публикувана като Фейсбук статус. Жената, която сега се грижи за възстановяването на Джеси, също потвърди, че е стартирала организацията.

Тя призовава всички, които  могат  да се включат в протеста, да го направят. Датата, която е зададена е 19-ти май, но локацията, където ще се провеждат шествията, не е уточнена на този етап. Протестиращите излизат, за да подкрепят не само Джеси, а всички четириноги, които ежедневно стават обект на зверства.

Всички ще настояват за затвор спрямо агресора Стоил Георгиев, който тормозише кучето. Той бе единствено глобен за това, че не се е грижел адекватно за своя домашен любимец.

Припомняме, че Джеси 11 години е живяла без любов и под ужасен терор. Видът на кучето издаваше, че през годините стопанинът не е полагал грижи за него. Четирима ученици от Френската гимназия в Пловдив помогнаха на Джеси, като се обадиха на властите, за да сигнализират за тормоза, който е получавала. 

Радослава Камбурова също е от спасителите на питбула. Сега тя полага грижи за кучето, а четириногото е настанено в клиника, за да може да се възстанови от нанесените травми.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина