Организаторите на “Shake That Хълм“ и “Plovdiv Beer Fest“ правят още един, нов фестивал

Автор: Plovdiv Now 8220
Организаторите на “Shake That Хълм“ и “Plovdiv Beer Fest“ правят още един, нов фестивал

„Щастливи сме, че официално можем да ви поканим да участвате в зона "HandMade Park", която е част от първото издание на международния "Plovdiv Food Park Festival" 2019, събитие от официалната програма на Пловдив ЕСК 2019!“ съобщиха организаторите от екипа на „Инкубатор“. 
Изданието ще се проведе на 6,7,8 и 9-ти юни в територията на парк Бунарджика.

Фестивалът е част от програмата на ТК "Инкубатор" 2014-2020 г. за общодостъпен културен календар на град Пловдив. През последните 5 години Инкубатор реализира над 280 събития в региона и подкрепи пряко над 700 артиста в различни области на изкуствата в България и по света. Едни от най-популярните аналогични проекти на организацията са "Shake That Хълм" и "Plovdiv Beer Fest", които са утвърдени и едни от най-успешните фестивали в България. 
Първото издание на "Plovdiv Food Park Festival" 2019 е най-чаканият проект от екипа на Инкубатор.
Форматът на фестивала е доста обширен и включва няколко зони, които да оформят един истински градски фестивал, който представя храни, напитки, традиции, изкуства и култури. 
Всички желаещи да се включат със своите творения в "HandMade Park"  могат да се свържат с  Тихомира Иванова във фейсбук, на 0892051021 или да и пишат на [email protected]

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина