Организаторите на “Франкофоли“ обещават изключително преживяване

Автор: Plovdiv Now 3078
Организаторите на “Франкофоли“ обещават изключително преживяване

Директорът на фестивала "Франкофоли" за България Христина Спасова се извини за смяната на локацията няколко дни преди събитието, но обясни, че това било направено в името на спорта, тъй като след няколко дни на стадион "Ботев" ще се проведе футболен  мач от Лига Европа. Кметът Костадин Димитров също потвърди, че съоръженията на стадиона и тревните площи са уникални. 

"Тази година ще бъде още по-подредено, видяхме си грешките от миналата година и се постарахме да ги изчистим, увери Спасова.

Музикантите, които ще вземат участие във фестивала "Франкофоли", вече са пристигнали в Пловдив и се готвят за големите концерти. 

Тя още веднъж благодари на всички институции, които ги подкрепят, най-вече на община Пловдив и отбеляза, че вече се провежда образователен модул на Гребната база, който ще продължи 3 дни и е част от съпътстващата програма на фестивала. Ателиета за деца ще има и на Джумаята и в целия град. 

Зам.- кметът по култура Пламен Панов и директорът на Плводви 2019 Кирил Велчев обещаха, че тази година фестивалът ще бъде емблематичен, поради факта, че се празнуват 5 години от Пловдив - ЕСК и 10 години от спечелването на титлата.

21 юни 18-23 ч.

Концерт с участието на Ищар,Dj Willy William, Нувел Ваг, Паров Стелар и Иво Димчев

22 юни 18-23 ч.

Концерт с участието на Делукс, Барбара Прави, Неж, Рудиментал и Алексис Карлие

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина