Опера Бутик представя отложеното представление „Люси Дяковска - живот в музика“ през март

Автор: Plovdiv Now 14041
Опера Бутик представя отложеното представление „Люси Дяковска - живот в музика“ през март

Опера Бутик представя „Люси Дяковска - живот в музика“ на 29 март 2022 г. от 19:00 ч. в Дома на културата „Борис Христов“.  Държавна Опера Пловдив отново кани на една музикална разходка сред различни стилове и вдъхновяващи житейски истории, този път с огнената Люси Дяковска в уютната камерна атмосфера на формата "Опера Бутик". Настаняването е на самата сцена. С участието на Любомир Дяковски, Виктор Ибришимов, на рояла - Ралица Ботева, водещ - Лили Бързева.

Поради здравословни проблеми се наложи събитието, планувано за 17 февруари да се отложи за 29 март. Всички закупени билети важат без презаверка!

При невъзможност да посетите новата дата, можете да презаверите билета си в срок да 25 февруари за друго събитие от програмата ни. Презаверката се извършва само на касата на Операта . Ако желаете да върнете билетите си, може да го направите на касата, от която са закупени. За онлайн билети - изпратете имейл на [email protected].

Срок за връщане и презаверка на билети - 25 февруари.

Като комплимент за причиненото неудобство, всички закупили билети за "OПЕРА БУТИК" ще получат отстъпка в размер на 50% цената на билета за събитията на Опера Пловдив през месец март.

Люси Дяковска израства в музикално семейство – дядо ѝ Иван Вълев е дългогодишен художествен ръководител и диригент на Северняшкия ансамбъл, майка ѝ е пианистка, баща ѝ е популярният оперен певец Любомир Дяковски. Именно заедно с него в операта е първата ѝ изява, когато е на шест години. Въпреки вродения афинитет към класическите изпълнения, по-късно Люси се ориентира към поп музиката. Първото ѝ самостоятелно представяне пред публика е на 14-годишна възраст и още тогава осъзнава, че иска да покори музикалната сцена.

Преди да реализира мечтата си, талантът отвежда Люси Дяковска в НАТФИЗ. Кандидатства, но не я приемат, за което е благодарна и до днес, защото това предопределя окончателно професионалния ѝ път в музиката. Заминава за Германия през 1995 г., където завършва специализирано училище за мюзикъл, драма и танци в Хамбург. Веднага след дипломирането си получава ангажимент в мюзикъла „Buddy“.

Голямата слава Люси Дяковска постига през 2000 г. като част от най-известната женска поп група в Германия – „Ноу Ейнджълс“. В следващите три години формацията издава златен и платинен албум, печели редица музикални награди и се превръща в една от най-успешните групи в континентална Европа, до септември 2003 г., когато ,,Ноу Ейнджълс“ се разпада.

Следват години на успешна самостоятелна кариера, много реализирани авторски проекти като изпълнител и продуцент.

Местата са органичени, защото са на сцената.

Билети на касата на Операта и в мрежата на Ивентим и онлайн.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина