Ново убийство у нас, удушиха общинска съветничка

Автор: Plovdiv Now 4522
Ново убийство у нас, удушиха общинска съветничка

Жестоко убийство във Велинград е станало късно снощи. Общинската съветничка Екатерина Каферинова е била удушена в дома си. За престъплението на 112 е съобщил самият убиец Минчо Столарски. Той е брат на хотелиера и бивш председател на Асоциацията на превозвачите Миролюб Столарски, потвърдиха от МВР.

По непосредствена засега информация става въпрос за неизяснени финансови отношения.  Твърди се, че Каферинова е подавала сигнали в полицията, заради заплахи от страна на Минчо Столарски.  

Припомняме, че това не е първото посегателство над най-дългогодишния общински съветник във Велинград. Преди 5 години Екатерина Каферинова беше нападната и бита от двама мъже с маски.

На излизане от сесията на общинския съвет, се отправила към личния ѝ автомобил, паркиран в малка улица. Там я нападат в гръб маскираните похитители, които ѝ нанесли множество удари в главата.

Над 25 години Екатерина Каферинова бе общински съветник във Велинград. Тя бе част от БЗНС. А още в зората на демокрацията и един от лидерите и лицата на СДС и земеделците във курортната община, като в последно време имала близки контакти с "Продължаваме промяната".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина