Нови младши съдии влизат в състава на Окръжния съд в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 648
Нови младши съдии влизат в състава на Окръжния съд в Пловдив

Трима нови младши съдии ще работят от днес в Окръжен съд – Пловдив. Това са Мирела Чипова, Костадин Иванов и Силвия Алексова, които подписаха клетвен лист и встъпиха в длъжността „младши съдия“.

Двете дами са възпитаници на Юридическия факултет на СУ „Климент Охридски“, а младши съдия Костадин Иванов е кадър на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Антония Роглева - изпълняващ функцията председател на Окръжен съд – Пловдив, приветства новите младши съдии и им пожела здраве и успехи в новото поприще. Тя им подари по един екземпляр от Юбилейния бележник, издаден съвместно с Историческия музей по повод 140-годишнината от основаването на Окръжния и Районния съд в Пловдив.

„Ако пожелаете, можете да си насрочвате делата в бележника, но много колеги го съхраняват заради ценната информация за пловдивските съдилища“, каза г-жа Роглева на новите младши съдии. Мирела Чипова и Костадин Иванов ще бъдат разпределени в съдебни състави в Гражданското отделение, а Силвия Алексова – в Наказателното отделение на Окръжния съд.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина