Акция: Четирима са арестувани за незаконни тютюн и цигари

Автор: Plovdiv Now 7112
Акция: Четирима са арестувани за незаконни тютюн и цигари

Две жени и двама мъже са били задържани от служителите на реда за незаконно притежание на акцизни стоки. В хода на проверките, извършени през последното денонощие, са били иззети  близо 54 кг тютюн без бандерол и над 3 000 къса саморъчно свити цигари. 

102 кутии цигари без бандерол са били открити в дома на 58-годишен криминално проявен пловдивчанин на улица «Кипарис». При проверка на адреса служители на криминална полиция установили запечатаните кутии, които съдържали цигари от различни марки, както и  45 пликчета, всяко от по 20 броя саморъчно свити цигари, общо 3 000 къса.

От помешение в «Шекер махала», обособено като склад, са били иззети 50 кг нарязан тютюн, предназначен за пълнене на цигари. Държател на помещението на улица «Фрезия»  в  Шекер махала е 31-годишна жителка на квартала. Още 4 килограма кг нарязан тютюн и 120 къса цигари са иззети от други два адреса – на улиците «Деница» и «Фрезия» в квартала. Нарязаната листна маса е открита в жилищата на 32-годишен  мъж и 26-годишна жена. Откритото количество цигари и тютюн е иззето, а работата по документиране на случаите продължава с проверки за извършено престъпление по Наказателния кодекс.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина