Nostrabet разкрива: Топ 5 на най-предпочитаните бонуси от български играчи

Автор: Plovdiv Now 4560
Nostrabet разкрива: Топ 5 на най-предпочитаните бонуси от български играчи

Като всички играчи в онлайн букмейкърски къщи и българите обичат да получават чести и щедри бонуси. Родните букита се грижат и за най-претенциозните сред своите клиенти. Водещите компании за прогнозиране предлагат различни промоции, а всеки трябва на базата на своя стил и предпочитания да прецени за себе си как да се възползва от тях.

Така например предложените от компанията Bet365 оферти са насочени към феновете на спорта и покера, а не толкова към слот игрите. Във водещия букмейкър ежедневно излизат с атрактивни предложения под формата на Free bet или друг вид бонус за своите лоялни клиенти. Предлагат се ексклузивни опции като ранно изплащане при два гола аванс, отменен залог при 0-0, ранно изплащане за НФЛ и много други. Именно затова бонусите на Bet365 са сред най-предпочитаните от българските играчи.

На второ място се подреждат офертите на Bwin, които също са много изкушаващи. Още при депозит се предлага завишен бонус за спорт до 222 лева (при конкуренцията масово е до 200). Компанията се грижи за максималното разнообразие от промоции. Така нашумелият в момента Freebet Mania се радва на огромна популярност. Чрез този бонус получавате безплатен залог до 100 лева на ден. Страхотните покер турнири пък гарантират много повече печалби.

Efbet предлага няколко, но много популярни оферти на потребителите на онлайн платформата. Честият бонус презареждане на базата на играта ви от предишния ден гарантира нова сума по сметката ви на всеки 24 часа. При него превъртането е само веднъж за спорт и два пъти за казино секцията. Масово българските играчи правят прогнози на мачове от efbet Лига и това им дава шанс да грабнат една от трите награди по 500 лева след края на всеки кръг от българското първенство. Томболата раздава награди на обща стойност 50 000 лева.

Друг от най-предпочитаните бонуси от български играчи е Cash Ball на Palms bet. Той има три нива – златно, сребърно и бронзово. Те са прогресивни и са насочени към всички залагащи в спортния рздел на онлайн букмейкъра. Всеки един клиент участва в промоционалната оферта, а колкото повече игра се генерира – толкова и набъбват сумите. Тук отново се предлагат вече изброените Топ предпочитани бонуси – презареждане, начален бонус и Freebet.

Така стигаме до промоцията с набъбващ допълнителен процент към вашите печалби в зависимост от броя на селекциите ви в права колонка (множествен залог). В Sesame той се нарича Комбо уикенд и предлага до 50% увеличена печалба на фиша ви. Изискването е да имате поне три селекции на футболни мачове с общ коефициент не по-нисък от 1,30. Подобна промоция се предлага от Bet365. В компанията стигат до 70% допълнителни средства при 14 или повече селекции. Максималният бонус от промоцията е 100 хиляди евро и се добавя към свободния баланс по сметката на играча. Не се налагат никакви превъртания и няма други допълнителни условия, затова е сред най-предпочитаните у нас.

Българските играчи следят постоянно кои са най-актуалните оферти в чужбина и са взискателни към родните компании за онлайн залози.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина