Nostrabet: 15,000 лв. Бонус за познавачи в WINBET

Автор: Plovdiv Now 7793
Nostrabet: 15,000 лв. Бонус за познавачи в WINBET

В началото на летния сезон сме сигурни, че вече се прокрадва идеята за почивка и търсенето на най-подходящото място по време на отпуската. Разбира се, това лято ще имаме и достатъчно спортни събития, след като тепърва се завръщат родните дербита, както и европейските.

Едва ли някой е очаквал точно такъв подарък, но ситуацията става още по-приятна с присъствието на това предложение - Sport Jackpot. Това е най-новата оферта на букмейкъра Winbet и според описанието ще е активна до края на годината, предлагайки сериозни печалби на истинските познавачи. Защо това предложение е толкова специално? Нека започнем отзад напред - джакпотът е на стойност от 15 000 лева. До тук добре, а какво е изискването?

В спортната секция можем да открием списък с 15 футболни мача и добрия стар традиционен метод за отбелязване на изхода на една среща - 1 х 2. Единственото условие за участие, освен възрастта, е наличието на регистрация и захранена сметка, с която да се направи залога. В случай, че познавачите са повече и са познали изхода на мачовете, тогава джакпотът се изплаща на равно между абсолютно всички познали.

Това при всички положения е достатъчно сериозна възможност за онези футболни фенове, които искат да започнат сезона със стабилни приходи и много адреналин. Двете се предлагат точно тук. За съжаление, имайки предвид настоящата обстановка, присъстват и някои особено важни правила, които не можем да пропуснем.

Букмейкърът няма да изплаща бонуси и няма да брои залозите за валидни при негативен сценарий като отмяна на спортното събитие. В това деликатно време има подобни влияещи фактори, но в замяна на тях трябва да обърнем внимание и на още една точка - букмейкърът запазва правото си да предлага повече от един джакпот, следователно стартът на сезона изглежда още по-обещаващ и доходоносен.

Да не забравяме, че на разположение има цяла секция уинбет бонус, където играчите могат да получат допълнителни възможности и да използват максимума от възстановяващите се футболни дербита. Освен това, победителите ще получат правото да бъдат поместени в сайта като играчи с особен статус и познания в спортния свят. Това морално признание също има своята стойност!

Кратка справка в настоящото подреждане на потенциалните мачове за този джакпот в момента са предимно от немското футболно първенство, както и два мача от Беларус. Подозираме, че в следващите седмици, когато и останалите страни започнат да играят, предложенията и колонката значително ще се обогатят и ще предлагат още повече интриги от най-високо спортно естество.

Забавлението ще трае цяла година и това подсказва, че много запалянковци имат шанса да финансират много добре лятната си почивка и да се насладят на сериозни спортни изяви. Разбира се, в тази секция няма да присъства добре познатия кешаут, а и нека бъдем честни, носталгията от добрите стари фишове ще позволи да се върнем обратно в доброто старо време, когато разходките до букмейкърските пунктове бяха истинско преживяване.

От друга страна, със сигурност е далеч по-приятно да направите залог от дивана, следователно този букмейкър съчетава отлично и двете! С малко повече късмет, добрият играч може да бъде възнаграден за търпението си, все пак паузата не беше особена лека за никого!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина