НОЩ/Пловдив 2019 търси своите събития

Автор: Plovdiv Now 3828
НОЩ/Пловдив 2019 търси своите събития

Open Arts Foundation, основен организатор на НОЩ/Пловдив, стартира отворена покана за кандидатстване за участие в програмата на четиринадесетото издание на фестивала НОЩ/Пловдив, който ще се проведе на 13,14 и 15-ти септември 2019 г. под мотото ОБЩО МЯСТО.

Включете се с проект в музейно, публично, клубно или друго пловдивско пространство и станете част от НОЩ/Пловдив 2019 - ключово събитие в програмата на Европейска столица на културата.

Може да кандидатствате като направите първоначална регистрация и заявка за участие с проект до 15-ти януари 2019 г., след което имате възможността да редактирате и завършите проектното си предложение до 15-ти февруари 2019 г., когато кандидатурата Ви се счита за завършена. Предложения, които не са попълнили заявка до 15-ти януари 2019 г. няма да бъдат разглеждани.

НОЩ/Пловдив е утвърден мултижанров фестивал и един от най-видимите градски проекти в Пловдив с отзвук в страната и чужбина. Всяка година в него се включват повече от 100 участници и се провеждат събития в над 70 места в града, които привличат многохилядна публика. НОЩта предлага мащабна и разнообразна програма с вход свободен, в която се включват както местните културни институции, така и много международни артисти.

 Програмата на фестивала включва музеите и галериите на Пловдив, ателиетата на пловдивските художници, културните институции, домове и читалища, както и много пловдивски клубове и отворени пространства.

 За повече информация, регистрация и подаване на проект последвайте линка: https://night.bg/bg/open-session

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина