„Нощ на книгите за Хари Потър“ ще бъде отбелязана в Пловдив в Хеликон

Автор: Plovdiv Now 11410
„Нощ на книгите за Хари Потър“ ще бъде отбелязана в Пловдив в Хеликон

„Нощта на книгите за Хари Потър“ ще бъде отбелязана в Пловдив в книжарница Хеликон.

Темата на събитието тази година е училището за магия и вълшебство Хогуортс, затова ще има разпределение по домове и викторина, както и много игри, свързани с темата. За по-малките ще има и задачки за рисуване, така че ще е добре ако присъствайки в книжарницата, малчуганите си носят моливи или флумастери.

„Елате облечени като някой герой, с любимите си аксесоари или просто въоръжени с любовта си към книгите за Хари Потър“, призовават организаторите на „Нощ на книгите за Хари Потър“ в Пловдив, които ви очакват на 7 февруари 2019 г. от 18:30 ч. в книжарница „Хеликон“ на ул. Княз Александър I Батенберг 29.

Издателство „Егмонт“ отправя специална покана към всички училища, книжарници, библиотеки, читалища и фен клубове в страната да се присъединят към инициативата, като организират свои събития, с които да отбележат Нощта на книгите за Хари Потър: „Хогуортс“. Всички те могат да използват специално подготвения организационен пакет с идеи, напътствия и материали за подготовката на един незабравим празник.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина