Няма сделка! Хофмана отказа офертата на прокуратурата, отложиха делото

Автор: Ива Модова 13513
Няма сделка! Хофмана отказа офертата на прокуратурата, отложиха делото

Стилян Петров - Хофмана и баща му Димитър отказаха да сключат споразумение с прокуратурата. От държавното обвинение не се съгласиха с параметрите на поисканата присъда от подсъдимите, както и последните с това на прокуратурата. Поради това делото срещу двамата бе отложено за началото на март.

Припомняме, че Стилян бе задържан на 6 юни 2018 г., след като уговорил среща в пловдивски магазин за пури с мъж, който искал да си закупи наркотик. Извършено било претърсване в магазина и в дома на двамата обвиняеми, където са намерени горепосочените наркотични вещества.

Петров е с дебело криминално досие. Той бе осъден на 8 години затвор за това, че е залял с киселина бившата си приятелка. Хофмана прекара обаче едва 3 години зад решетките и бе пуснат, тъй като се е превъзпитал и осъзнал грешките си.

Инцидентът стана на 23 юни 2005 г. пред вратата на дома на Боряна в ЖР "Тракия" в Пловдив. Тя бе обезобразена, загуби дясното си око, а на лицето, шията и раменете бяха направени осем пластични операции заради дълбоко обгаряне.  

Малко след това обаче , "превъзпитаният" престъпник получава още две присъди за притежание и разпространение на наркотици. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина