Ненчо Балабанов, Хилда, Димо и Алекс на турне с песните на Тодор Колев

Автор: Plovdiv Now 7247
Ненчо Балабанов, Хилда, Димо и Алекс на турне с песните на Тодор Колев

Има артисти които са толкова обичани и уважавани, че само името им пълни зали. Такъв е Тодор Колев. Оставил след себе си незабравими песни, образи и реплики в  роли и телевизионни предавания, които и до ден днешен носят болезнено актуални, човешки и социални послания.

Премиерата на спектакъла "Фалшив герой" напълни Зала 1 на НДК, но по важното е че получи одобрението и любовта на публиката, а това даде мотивация на Държавната Опера Русе и Top Artists с уважение и преклонение пред творчеството на Тодор Колев да стартират представяне на “Фалшив Герой” и в концертните зали на големите градове в България.

Това е един спектакъл, базиран на най-популярните и обичани песни на Тодор Колев, поднесени с нови арaнжименти, в изпълнение на Русенската филхармония с диригент Димитър Косев и балета на Държавна опера Русе с хореография на Зорница Петрова, Бенда на Мишо Йосифов и Ангел Заберски.

Солисти са Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Димо от ПИФ. Със специалното участие на Хилда Казасян.

В Пловдив „Фалшив Герой” се играе на 6 март 2019 г. от 19:00 ч.  в Комплекс СИ²ЛА.

В главната роля е самият Тодор Колев, когото сценаристът и режисьор Красимир Колев умело преплита в целия спектакъл с уникална мултимедия от най-емблематичните му филми: “Опасен чар“ ,Двойникът“,“Господин за един ден“ и други.

Тодор Колев е частичка от сърцето на всеки българин и ярка усмивка в колоритната ни по български  балканска култура.

Спектакълът  “Фалшив Герой” е един своеобразен реверанс към обичаните от поколения песни и роли на Тодор Колев, превърнали се в истинска класика, която участниците поднасят  по най-класическия начин и с цялата си любов.

Билети в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - OMV, Български пощи, Технополис, и др. , както и на Билетна каса Пловдив. Цените са 20, 25, 30, 40, 45 лв.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина