Наръгаха 18-годишно момче в Стамболийски, в болница е с тежки травми

Автор: Plovdiv Now 14783
Наръгаха 18-годишно момче в Стамболийски, в болница е с тежки травми

18-годишен младеж е в болница с тежки травми, след като е бил намушкан с нож от агресивни роми в Стамболийски в сряда вечерта.  Близки на пострадалия заявиха пред TrafficNews, че ако нападателите не получат тежки наказания, ще вземат нещата в свои ръце.

По разказ на негови приятели момчето е било в денонощния магазин в центъра на Стамболийски. Пред него става пререкания между двама мъже, при което младежът се намесва и ги разтървава. Единият от участниците в скандала – криминално проявен от ромската махала, се връща с още хора пред обекта и нанасят побой над 18-годишния младеж, като го намушкват с нож в ръката.  Побойниците са задържани светкавично от полицията, като те са криминално проявени и осъждани. Пострадалият е в болница и преди часове е претърпял операция.

„Има скъсани 7 сухожилия – прорязани, плюс артерия на лявата ръка.“, разказа неговият баща – Пламен Момин пред БТВ. Все още не е ясно до каква степен ще се възстановят двигателните функции. Близките на пострадалия младеж настояват за най-строги наказания срещу нападателите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина