Направиха първа копка на впечатляващия комплекс West Park Residence 2 в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4832
Направиха първа копка на впечатляващия комплекс West Park Residence 2 в Пловдив

Първата копка на впечатляващия жилищен комплекс - West Park Residence 2 бе направена от инвеститора PIMK Build. Това се случва, след като първият комплекс  „West Park Residence”  предизвика огромен интерес и успех в Пловдив след започване на строителството му край Гребната база.

Новият комплекс вече успешно се продава на промоционална цена ДО 750 евро на квадратен метър.Те ще са валидни до Кота 0 на жилищния комплекс, който е на метри от Гребната база и  отличава с огромни зелени площи, ниско строителство и достъпни цени.

С изграждането на втория комплекс на практика двете П-образни сгради ще образуват огромен вътрешен парк с кътове за игра, отдих и рекреация и много зеленина. Проектът включва два блока, които няма да бъдат високо строителство, а паркирането ще е на 100% осигурено, без да има надземни паркоместа.

Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета. Инвеститорите смятат да изградят и екопътека до Гребната база, като само за няколко минути жителите на комплекса ще могат да стигнат до предпочитаното място за отдих на пловдивчани.

Концепцията на PIMK Build в тази зона е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще са просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно - осигурено е на 120%!

Цените на „зелено” са преференциални – до 750 евро/кв.м!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина