На бис! “Лъжата“ с Койна Русева, Асен Блатечки и компания разсмива пловдивчани тази вечер

Автор: Plovdiv Now 7222
На бис!  “Лъжата“ с Койна Русева, Асен Блатечки и компания разсмива пловдивчани тази вечер

"Пожелахте отново“ представя комедията "Лъжата" с Койна Русева, Асен Блатечки, Милена Маркова - Маца и Стефан Иванов в Дом на културата "Борис Христов" от 19.00 часа. Романтичната френска комедия разказва забавната история за един любовен четириъгълник , която обещава много смях и неочаквани обрати.

„Лъжата” е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването й.  Пиесата на френския драматург Флориан Зелер се превръща в световен театрален хит без да дава категоричен отговор на тези вечни въпроси. Изиграна от блестящ актьорски състав на българска сцена,  брилянтната френска комедия се превръща в незабравимо театрално преживяване, което със сигурност не бихте искали да пропуснете.

Две двойки. Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или... лъжа

Алис е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и е изправена пред мъчителна дилема: трябва ли да каже на приятелката си какво е видяла или не? Съпругът й Пол се опитва да я убеди, че е наложително да скрие истината и полага всички сили, за да докаже, че лъжата е истинско изкуство... Дали го прави, за да защити приятеля си? Или самият той има тайни за криене?... Или може би самата Алис има своя тайна и се опитва да го принуди да признае собствените си лъжи, за да прикрие своите? Трудно е да се каже... Някои истини е най-добре да бъдат казани. Или може би не?

Постановката е на Борислав Чакринов, преводът на Снежина Русинова-Здравкова, костюми - Мартина Варийска.

Билети на Каса "МаксАрт" в Дом на културата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина