Мюзикхолен театър-Пловдив ще зарадва публиката с две представления в Дома на културата

Автор: Plovdiv Now 6708
Мюзикхолен театър-Пловдив ще зарадва публиката с две представления в Дома на културата

Отложеният поради технически причини спектакъл "Прераждане", който след това не успя да зарадва своята публика поради извънредното положение ще състои утре - 4.10.2020г. в Дом на Културата "Борис Христов". Поради ограничения брой на зрители от 50%, спектакълът този път ще бъде изигран 2 пъти, като първият ще е с начален час -  16: 00 часа, а вторият от 19:00.

За да се създаде организация и да се спазят противоепидемичните мерки, на първия спектакъл от 16:00 ще бъдат допуснати зрителите, които имат билети с началните номера на местата от 1 до 12-14то място. Това са местата, които са до средната пътека на партера. На балкона – местата до 13 то място. Така зрителите ще могат да сядат по целия ред, през едно място, един от друг. За втория спектакъл влизат другите номера на билети.

"Прераждане“ е танцово-театрален, мултимедиен шоу спектакъл за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете в опит да изживеят живота си заедно. Едно зрелищно представление с над 30 участника, 17 танца, динамична хореография и осветление, 8 на 3 метра LED екран и използвано максимално мултимедийно въздействие, създаващо впечатление за "жив" филм.

"Прераждане" е със специалното участие на Диан Райчев, Лиляна Попова, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Всеки, който има въпроси може да се обади на тел. 0895749268 за допълнителни уточнения, ако има проблем с билетите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина