Мотористи излизат за традиционното си нощно шествие в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 2071
Мотористи излизат за традиционното си нощно шествие в Пловдив

Десетки мотористи се очаква да се включат в традиционното нощно мотошествие на 25 септември (събота) от 19:30 до 23:00 часа. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Сборният пункт е пред зала „Колодрума“. Оттам рокерите ще потеглят по бул. „Асеновградско шосе“, ще преминат по булевардите „Освобождение“, „Цариградско шосе“, „Шести септември“, моста на Адата, булевардите „България“, „Цар Борис III Обединител“, „Христо Ботев“, „Руски“, „Шести септември“, „Копривщица-запад“, „Марица-юг“, като крайната точка е стадион „Пловдив“.

Организацията и контролът на движението, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от органите на МВР.

От „Организация и контрол на транспорта“ призовават останалите водачи на пътни превозни средства да бъдат внимателни и напомнят, че мотошествие е предвидено и в неделя по обед.

Припомняме, че мотористите в Пловди ще проведат и традиционното си шествие в памет на загиналите на пътя мотористи и в подкрепа на пострадалите.

Това ще стане пък на 26 септември, неделя, от 12,00 часа. Ще има временна организация на движението по маршрута на шествието:

Ул. „Дилянка“, бул. „България“, моста на Адата, бул. „Шести септември“, бул. „Цариградско шосе“, бул. „Освобождение“, кръговото кръстовище до хотел  „SPS“, бул. „Санкт Петербург“, бул. „Христо Ботев“, кръговото кръстовище до Централна гара, бул. „Васил Априлов“, ул. „Дилянка“.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина