Моноспектакълът „Жената е странно животно” се играе днес на пловдивска сцена

Автор: Plovdiv Now 4302
Моноспектакълът „Жената е странно животно” се играе днес на пловдивска сцена

„Жената е странно животно” е името на новото комедийно шоу на  Яна Огнянова, което пловдивчани могат да видят днес в Дом на културата "Борис Христов" от 19:00 часа.

Една неуспяла, безработна актриса си търси работа, а между другото и мъж. Всяка сутрин се буди с решението този ден нещата да се случат и всеки ден се вживява в ролята на различна жена…или по-скоро различно животно…

Ще прекарате една абсурдно смешна седмица с нея и лудите й приятелки. Дали ще намери това, което търси някъде между дългите опашки за поредния кастинг, разходките в огромна картонена рекламна кутия, или на поредното предаване, в което е платена публика? Ще разберете сами. Пиесата е от автора на „Помощ имам две деца”-Здрава Каменова.

Но едно е сигурно - тя ще ви разсмее до сълзи и ще ви накара да я обикнете. Едно one lady show с една китара и една безумно огнена актриса, която няма да забравите- Яна Огнянова.

 Няма нищо случайно при Яна Огнянова - избира да поеме по пътя на актьорската професия след първия „Оскар” на Джулия Робъртс и красивите й сълзи. Иначе произхожда от актьорска фамилия, в която и майка й и баба й са актриси, а дядовците са музиканти.

Моноспектакълът „Жената е странно животно” в тандем със Здрава Каменова променя творческия път на Яна - след 3 години митарстване по българските сцени от няколко месеца е постоянно във фокуса на прожекторите. Не е случайно. Актрисата е част и от професионална група за импровизационен театър ШиЗи Про заедно със Златин Цветков и други колеги, които много обича. На снимачната площадка Яна се изявява в „Под прикритие” и „Етажна собственост”, където е кметицата Сандъкова.

Билети се продават на касата на Маск Арт в Дом на културата "Борис Христов" .

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина