Могат ли бонусите на букмейкърите да ни донесат допълнителни печалби?

Автор: Plovdiv Now 4351
Могат ли бонусите на букмейкърите да ни донесат допълнителни печалби?

Бонусите са неизменна част от връзката между букмейкърската къща и клиента. Дали става въпрос за спортни залози, слот игри, жива игра и тн. – то в наши дни промоциите към играчите са задължителни.

Ако бъдат използвани разумно, те неизменно водят до допълнителни печалби. Така например честите Бет365 бонуси за събития са под формата на безплатен залог. От вас не се изиксва да инвестирате каквото и да е. Естеството им е насочено към популярни мачове, а не дълбоко аналитични и сложни срещи.

Много букита предлагат така наречения „бонус колонка“. Той се активира при множествен залог и в зависимост от селекциите набъбва в процентно отношение. В Интернет е пълно със снимани печеливши фишове, в които благодарение на споменатата промоция печалбите са вместо 600 – 1100 лева например. Чрез подобен тип прогнозиране на много събития не се изискват особено големи инвестиции. С добри умения и малко късмет благодарение на бонусната система ще сте на плюс на всеки „n” брой фишове, който благодарение на бонуса ще е значително по-малък. Това в дългосрочен план ще доведе до натрупване на сериозна банка.

За много повече печалби могат да помогнат Free bet бонусите. Масово онлайн букмейкърите поставят прости условия, след които зареждат 10-20 лева (или друга валута) в сметките ви. Тук по-скоро се гони краткосрочния план и допълнителните опции.

И като заговорихме за допълните опции – efbet предлага три бонуса в размер на 500 лева след мачовете от българското първенство. Изисква се единствено да сте добавили в множествен залог събитие от родния шампионат. На случаен принцип се теглят трима късметлии, като общият награден фонд на промоцията е 50 000 лева.

Още при регистрирането чрез началните бонуси имате голяма шанс за допълнителна печалба. При първия си депозит получавате 100% комплимент на него. Условието е да се запознаете добре преди тва колко пъти е нужно да поставите сумата на депозита плюс бонуса, за да отключите сумата от печалбата за изтегляне. Ако успеваемостта ви е поне 50%, то благодарение на тези начални бонуси вие винаги ще сте на плюс с умножено по два вашата инвестиция.

Допълнителни печалби се натрупват и чрез бонусите под формата на слот игри. Много от онлайн букмейкърите предлагат подобен комплимент. Тук отново условието е просто, а съвсем често крайната сума след предоставените ви безплатни завъртания от ротативките изобщо не е пренебрежима. Разбира се, няма тя варира и е на база вашия късмет в дадения момент.

Efbet, Winbet, bet 365 и още много от букмейкърските къщи имат и бонуси на дневна база. На лоялните клиенти се предоставят допълнителни средства при депозит. Чрез тях те имат по-голяма свобода при играта и не са притиснати да правят огромни депозити или че отделената сума за перо забавление бързо ще свърши.

Можем да заключим, че при разумна игра благодарение на бонусите е неизменно да се натрупват допълнителни печалби. Промоциите на пазара са най-различни и в зависимост стила си на игра всеки трябва да прецени внимателно от кои да се възползва.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина