Модата на мокасините се завръща - време е за “тих лукс“

Автор: Plovdiv Now 2413
Модата на мокасините се завръща - време е за “тих лукс“

Мокасините - класиката сред обувките един от хитовете в пролетната мода на 2024 г. Все повече ценители загърбват претенциите на "бързата мода", за да се върнат към удобното  и вечното, което винаги ще е актуално.

В същото време модата на "тихия лукс" продължава да печели все повече хора - по-малко на брой, но класически като материи и силуети дрехи и обувки, с които винаги можем да изглеждаме стилно. Едни от най-актуалните обувки за този сезон - и при мъжете, и при жените - се вписва и в двете гореописани тенденции.

Да, това са мокасините. Удобни, с класическа визия и подходящи за съчетаване с почти всичко, те никога няма да ни предадат. Най-лесната и традиционна комбинация е обуем мокасините си с чифт прави джинси. Ние бихме добавили щипка лукс, като добавим хубав блейзър и класическо бижу, например перлени обеци.

Нелош вариант за дамите е да носят къси поли в комбинация с мокасини и кожено яке. По-игриво настроените могат да заложат на колежанския шик и да добавят къси бели чорапи към такъв тоалет.

Комбинацията от тъмни мокасини и бели чорапи впрочем е подходяща и господата, които търсят по-артистична визия. Само трябва да добавят изчистен тишърт и класическа жилетка, за да получат завършена визия. Късата пола с мокасини е подходяща й за офиса. Стига да я носим с блейзър, тъмен чорапогащник и по-консервативен топ. 

Източник: Lifestile.bg

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина