Много важни мачове за три пловдивски отбора в сряда

Автор: Plovdiv Now 2204
Много важни мачове за три пловдивски отбора в сряда

Автор: Валентин Видолов

Три много важни мача ще имат пловдивските отбори - футболните Ботев и Спартак и волейболистките на Марица в сряда. 

18:30ч. зала "Сила", Пловдив Марица - ЦСКА първи финален сблъсък - волейболен жени.

Маричанки търсят спечелване на своята 10-та поредна титла, а отново съперник на финала ще е ЦСКА. През този сезон битката за трофея ще е до три победи в 5 мача, а маричанки ще приемат първите две срещи в Пловдив. Мачовете са на 17 и 18 април в 18:30ч. в зала Сила. Реално Марица може да стане още тази седмица шампион ако спечели серията с 3:0, защото третият мач ще се играе в неделя в София. 

19:00ч. национален стадион "Васил Левски", София ЦСКА - Ботев първи полуфинален сблъсък - Купа България футбол мъже 

Ботев ще има тежък мач срещу ЦСКА в първи полуфинален сблъсък в турнира за Купата на България, а двубоят е много важен, защото не е без значение с какъв резултат ще си тръгнат пловдивчани от София преди реванша на 1 май в Пловдив. През този сезон Купата е с още по-голяма стойност, защото дава право на участие в Лига Европа, а през последните три сезона победителят играеше в по-слабия турнир - Лигата на конференциите. 

17:00ч. стадион в село Марково Спартак - Саяна битка за първото място в Югоизточната Трета лига - футбол мъже

Спартак ще е домакин на Саяна в двубой от Югоизточната Трета лига, който може да е изключително решителен, защото при успех пловдивчани ще дръпнат с 5 точки на основния си конкурент за промоция във Втора лига - 7 кръга преди края на шампионата. Двубоят ще се играе от 17:00ч. на стадиона в Марково. В момента Спартак е лидер със 74 точки, а Саяна е на второто място със 72 точки. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина