Мерцедес лети със 170 км/ч по Асеновградско шосе. Кадри от безумното шофиране са публикувани във фейсбук и инстаграм профила на Валери Костадинов, сигнализира читател на TrafficNews. От предоставеното до медията ни видео се вижда, че Валери е седнал на пасажерското място и снима приятеля си, който развива скорост над 170 км/ч по шосето.

Ограничението по въпросното трасе е 70 км/ч, което означава, че шофьорът, чиято самоличност не знаем, шофира с над 100 километра над ограничението. Видеото публикувано в мрежата създаде възмущение, особено на фона на тежкият пътен инцидент от преди седмица, в който младеж уби себе си и приятелката си, врязвайки се с 200 км/ч в няколко дървета по бул. „Руски”. Двама други, пътували на задната седалка- момче и момиче бяха с опасност за живота, а пожарникар, отзовал се да помогне също пострада тежко след като едно от огромните дървета се стовари върху него.

Преди дни друг инцидент пък се размина за щастие този път без жертви. Шофьор на мерцедес се заби в автобус от градския транспорт до гара „Филипово”. Според наши източници мъжът е шофирал с изключително висока скорост, като това за него било тенденциозно. Очевидци, разпознали извършителя, разказаха че мъжът системно шофира бързо и рисково, като вечер си позволява да се движи дори и без включени фарове.

„Поредният тип, който демонстрира абсолютно безцеремонното си поведение на пътя. Малко ли са примерите, от които да вземем поука как да не се държим на пътя или са ни необходими още, докато не се избием?”, споделя възмутеният пловдивчанин.

На фона на всички тежки събития от последните дни, да се публикуват подобни кадри с цел хвалба е абсурдно и тези, които демонстрират подобна безотговорност трябва да бъдат наказани, категорични са читателите ни.