Млада жена уби бившия си приятел и го заключи в апартамент в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 29222
Млада жена уби бившия си приятел и го заключи в апартамент в Пловдив

35-годишната пловдивчанка е убила бившия си приятел в апартамента им в Пловдив. Тежкото престъпление е станало в четвъртък, 21 октомври, съобщи trafficnews.bg.

Тялото на мъжа е открито в банята на апартамента на Красимира Л., който се намира в района на Събота пазара.

По първоначални данни Красимира ударила с тежък предмет бившия си Божан И. по главата. 25-годишният мъж бил оставен в безпомощно състояние, заключен в апартамента.

По-късно при полицията постъпва сигнал, жената е арестувана и заведена на адреса, където сама пуска полицаите при Божан. Медиците, извикани намясто, констатират смъртта му, но все още не е ясна причината. Той е имал и обгаряния по тялото.

Жената е арестувана, предстои да ѝ бъдат повдигнати обвинение за предумишлено убийство.

Полицията в Пловдив не е съобщила за инцидента вече 3 дни, затова няма и информация за мерките за неоклонение на жената. Защо се прикрива престъплението, все още не е ясно. 

28-годишният Божан И. бил добро и кротко момче, така го описват негови познати. Те не могат да обяснят как се е стигнало до потресаващото убийство. 

"Беше честен, отзивчив и скромен. Поздравяваше всички с усмивква", спомня си негов познат.

На 21 октомври Красимира отива да се изповяда пред свещеник и му споделя, че е убила бившия си приятел в апартамента си в "Кючук Париж". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията. 

Красимира е арестувана и заедно с полицията отиват в апартамента, където е тялото на мъжа. Той е открит в банята. По думите ѝ го е ударила с тежест за фитнес по главата, ала по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти считат, че е опитала да прикрие следите си. 

Жената е арестувана. До ден днешен - 4 дни след тежкият криминален инцидент, случаят не беше огласен от полицията или прокуратурата. След като TrafficNews публикува информация за убийството, от полицията публикуваха и тяхно съобщение: 

Досъдебно производство е образувано в Първо РУ във връзка с настъпила смърт на 28-годишен мъж. Сигналът е получен на 21 октомври. В апартамент в кв. Хр. Ботев било намерено безжизненото тяло на мъжа, а при оглед са открити следи от насилие. Местопроизшествиеето е запазено, предприети са необходимите процесуално-следствени действия. По случая е задържана 35-годишна жена. Работата на разследващите продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура. 

Все още не е ясно какво е подтикнало Красимира Л. да отнеме живота на младия мъж. Познати на жертвата посочиха, че са ги виждали заедно, но не я познават. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина