Митко не спечели Мастър Шеф, но стана победител в сърцата на пловдивчани

Автор: Plovdiv Now 42237
Митко не спечели Мастър Шеф, но стана победител в сърцата на пловдивчани

20-годишният Димитър Тончев от Пловдив отпадна на една ръка разстояние от голямата награда от 100 000 лева и титлата Мастър шеф на България за 2020 година. Митко се представи мъжки и достойно през целия сезон, като показа не само уникален кулинарен талант, но и сърцатост, упоритост, колегиалност, възпитание, чар и много други качества, с които стана любимец на публиката.

"Митко, за съжаление не ти достигна съвсем малко. Тази вечер конкурентите ти са феноменални. Когато ти дадох златната престилка, бях сигурен, че ще стоиш пред мен на финала. Не съжалявам нито за една минута това, което преживяхме заедно. Този финал нямаше да е толкова добър без теб! Неведнъж сме си говорили с колегите, че никой от нас на 20 години не е могъл да прави тези неща. Ако продължиш в този дух, за теб ще се пишат книги!", каза шеф Андре Токев на Димитър.

След отпадането на Митко фейсбук се напълни с коментари, които изразяват разочарование и намекват дори за липса на обективност от страна на журито.

Ето част от коментарите: 

"Много, много ме е яд!!!
Но въпреки всико, Митко, ти си истинският победител!!! Ти можеш! И трябва да продължиш да се развиваш и да надграждаш, защото успехът е на една крачка от теб -трябва само да протегнеш ръка и да го вземеш! Гордея се с теб! Плаках с теб! Радвам се, че си това, което си! Браво, Митко!!! ❤
Ти си толкова истински човек и големият MASTERCHEF❤
Очаквам да ми кажеш само къде ще е твоят ресторант, ще бъдем най-редовните клиенти! А искам да ти кажа, че всички мои приятели са ти страхотни фенове...Невероятен си!"

"Страхотен беше, браво! Бъдещето е пред теб, за мен беше удоволствие да те гледам в битка с моя фаворит. Успех, момче".

"Най-добрият! Митко, ти печелиш наградата на публиката! ???? Не се предавай! Показа способности през целия сезон, за разлика от други участници, които по неведоми пътища изобщо са на финал! Та Ивайло е единственият участник, който има непредадено ястие в сезона?!"

"Егати нагласеното предаване. В началото не могат картоф да обелят, сега Виолина сервира някакъв снежен рак, дето за пръв път го чу, когато някой шеф ѝ даде рецептата, а Ивайло сервира някаква пара и т.н. ...

Снимка: Мастър Шеф

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина