Мира Радева и Маестро Александър Кипров представят „Франция, Моя Любов!“ в града под тепетата

Автор: Plovdiv Now 9830
Мира Радева и Маестро Александър Кипров представят „Франция, Моя Любов!“ в града под тепетата

„Френската музика е като нежно цвете! Най - важното е да разкриеш характерния колорит, аромата, който отличава музиката на френските автори. Изискват се специфични изпълнителски качества...“, разкрива тайната големия френски диригент Мишел Пласон.
На 5.03.2019. г., от 19 часа в "Петното на Роршах" на ул. Йоаким Груев 36, в рамките на традиционните срещи на Литературен Салон "Spirt & Spirit" Пловдив, пленителната Мира Радева и Маестро Александър Кипров ще представят спектакъла „Франция, Моя Любов!“ France, Mon Amour!

Социоложката Мира Радева е автор на спектакъла „Франция, моя любов”, в който под съпровода на пианото на известния музикант и композитор Александър Кипров  публиката има възможност да преживее магията на френската музика и култура, чрез песните и историите на легенди като Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Жо Дасен, Далида, Ив Монтан, Лара Фабиан.

Както Мира призна, двамата с Кипров дълго са търсили, за да открият интересни подробности, свързани с живота и творчеството на големите френски артисти. Сладкодумната разказвачка непринудено запознава публиката с живота на певците и със съдържанието на песните – както много популярни, така и по-малко известни.
Събитието се организира от "Петното на Роршах" и и „Entertainment Desire”. Билети на място в "Петното на Роршах", както и в мрежата на bilet.bg

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина