Международен младежки фестивал се подготвя в Пловдив, канят участници

Автор: Plovdiv Now 4389
Международен младежки фестивал се подготвя в Пловдив, канят участници
Международен младежки фестивал се подготвя в Пловдив. Организатор е Младежкият център в града.
 
На 24 март се проведе организационна среща с доброволци, които ще участват в организацията и планирането на събитието, ще предадат своя младежки привкус и ще творят чудеса. Тук те ще приложат наученото за младежката работа и неформално образование на практика и ще се докоснат до тяхната магия.
 
Основен елемент от фестивала ще бъде изложението на местни, национални и международни организации, работещи със и за младежи, които ще имат възможността да презентират своята дейност пред посетителите. Освен това ще могат да обменят опит и добри практики помежду си. По време на фестивала ще се проведат и неформални обучителни сесии по актуални теми.
 
Ако и вие искате да представите своята организация, но все още не сте се регистрирали, може да го направите, като попълните регистрационната форма за участие: https://docs.google.com/…/1MqeZNk3Lo6iBtbeXa5OXfXqzaAV…/edit
 
Събитието се реализира по проект "Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие" по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина