Майката на Жоро Плъха: Докторът е мафия, плаща си, за да не го съдят

Автор: Ива Модова 4271
Майката на Жоро Плъха: Докторът е мафия, плаща си, за да не го съдят

Разочарована от развоя на делото  майката на Жоро Джевизов – Златка напусна съдебна зала. Тя очакваше още днес да бъде даден ход на процесът и д-р Иван Димитров да бъде осъден. Това обаче не се случи, поради ред причини, една от които бе, че медикът е приет по спешност в болница.

Припомняме, че лекарят е настанен в Неврологичното отделение в УМБАЛ "Пловдив" с диагноза увреждане на междинни дискове. В залата липсваше и адвокат Кутрянски, един от защитниците на д-р Димитров. Той е на друго дело, в ролята си на защитник. Не дойдоха жената на Джевизов – Надежда, както и нейният адвокат.

Разпоредителното заседание бе отложено за 23 юли.

„Къде е Доктора? Защо не дойде? Да го доведе полиция, може да е избягал. Ако знаеш, че имаш дело ще направиш всичко, за да дойдеш. Ама той – в болница. Докторът е мафия, плаща си, за да не го съдят”, заяви след заседанието майката на Джевизов – Златка Атанасова. Тя заяви още, че не знае къде е снаха й – Надежда.

„Нямаше два месеца след смъртта на Жоро и тя си тръгна. Остави детето и замина. Не идва, не се обажда. Аз се грижа само за децата. Защо поне доктора не плаща за децата. Хем не иска да плаща издръжка, хем не иска и в затвора”, допълни Златка.

„Има наредба, добре позната на всички, относно подобно неявяване на процеса. Няма да коментиран решението на Апелативен съд. Тук въпросът опира до оценка на моралните стойности, човешки живот, живот на гръбначно животно и всички факти и обстоятелства по делото. И днешното отлагане не е по съответния ред”, заяви пред съдебна зала адвокат Красимир Елдъров.

Какво още каза представителят на семейство Джевизови и майката на Плъха, вижте във ВИДЕОТО:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина