Локомотив има днес много важен мач срещу новака Крумовград

Автор: Plovdiv Now 2660
Локомотив има днес много важен мач срещу новака Крумовград

Локомотив ще има днес много важен мач срещу новака Крумовград в среща от 32-ия кръг в елита. Двубоят ще се играе на клубната база на Ботев в Коматево от 19:15ч

Преди два месеца двата тима отново играха в Коматево, но тогава Крумовград победи с 3:0. Първият мач на Лаута между двата отбора завърши с победа на Локо с 4:0. 

В миналия кръг в първенството Крумовград отново не загуби и направи 3:3 с Лудогорец, а Локо падна от Черно море във Варна с 0:1. 

Крумовград е във феноменална серия от 13 поредни мача без загуба и мина рекорда за новак с най-много поредни победи в елита. Последното поражение на отбора е от 26 ноември 2023г. - загуба с 2:3 във Варна от Черно море.

Локо е четвърти с 55 точки и гони класиране на четвъртото място, което ще даде бараж за Европа, ако Ботев не вземе Купата. Крумовград е 6-ти с 45 точки и реално доиграва сезона. 

През седмицата собственикът на Локомотив Христо Крушарски потвърди, че Евандро и Бабакар Дион напускат клуба като свободни агенти. Доста е вероятно двамата да не започнат като титуляри до края на сезона. 

Трайно контузен за Локо е Калоян Костов.

Съдия на двубоя ще Михаел Павлов. 

Вероятни състави: 

Крумовград: Янко Георгиев, Лукас Сантана, Матей Шимич, Клайдер Маседо, Божидар Кацаров, Джунейт Али, Серкан Юсеин, Диего Рапозо, Момчил Цветанов, Патрик Луан, Александър Колев

Локомотив: Кристиан Томов, Ефе Али, Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Оливие Камдем, Мартин Райнов, Ивайло Иванов, Ангел Лясков, Кристиян Пешов, Димитър Илиев, Мичи Нтело

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина