Локо влиза в турнира за Купата на България

Автор: Plovdiv Now 4826
Локо влиза в турнира за Купата на България

Локомотив стартира участието си в турнира за Купата на България. "Смърфовете" ще гостуват на Родопа в Смолян, а срещата е днес от 15:45ч. на стадион "Септември" в Смолян.

Локомотив записа в миналия кръг първа победа в първенството, след като победи Царско село като гост с 0:1. Родопа направи 1:1 като домакин на Несебър в среща от Югоизточната Трета лига. 

Локомотив се включи директно от 1/16 финалите, а Родопа трябваше да отстрани Сокол Марково и Добруджа, за да стигне до тази фаза на турнира. 

През миналия сезон Локомотив отпадна на четвъртфиналите в турнира от шампиона Лудогорец и сложи край на серията си от две поредни спечели Купи на България. Тимът се измъчи доста срещу отбори от Трета лига - Загорец и Беласица, но успя да ги отстрани. 

В класирането в елита Локомотив е 11-и с 6 точки, а Родопа е на 14-то място с пет точки в Югоизточна Трета лига. 

За Локомотив наказан е Милош Петрович.

Съдия на мача ще е Димо Димов.

Вероятни състави: 

Родопа: Милко Баданов, Николай Тихомиров, Стефан Киков, Иван Караиванов, Владимир Драмалиев, Христо Ковачев, Георги Пелтеков, Елмир Мустански, Теодор Стефанов, Иван Ангелов, Михаел Кисьов

Локомотив: Илко Пиргов, Артур Крачун, Йосип Томашевич, Олексий Биков, Бирсент Карагарен, Парвизджон Умарбаев, Петър Витанов, Конър Руън, Лукас Салинас, Венсан Марсел, Димитър Илиев 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина