Лично Тома Спространов ще пуска музиката на яко събитие в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 6403
Лично Тома Спространов ще пуска музиката на яко събитие в Пловдив

Кой пловдивчанин не би искал да танцува на музика, пускана на живо от самия Тома Спространов ?  „Пулсиращи тепета – LIVE” е музикалното събитие, в което легендарният радиоводещ и меломан ще събере на едно място двете си най-големи любови – Пловдив и музиката. Срещата ще бъде на култовото ArtNews Café на улица „Отец Паисий“, а датата - 25 септември от 19 ч.

„Очаква ни една незабравима вечер, в която границите между поколенията ще бъдат удавени в танци“ , обещават организаторите от проекта.

Диско, фънк, ню уейв ( и не само!) ще си дадат среща на дансинга пред ArtNews Café, водени от безпогрешния музикален вкус на Томата. Заедно с него зад пулта ще застане и познатият на мнозина Visitor Q.

Събитието „Пулсиращи тепета - LIVE” е част  от програма “Наследство“ на „Пловдив 2019 - Европейска столица на културата“.

Към проекта предстои заснемането на документален филм за легендарния Тома Спространов. Организаторите не крият, че кадри от събитието „Пулсиращи тепета – LIVE” ще бъдат включени в бъдещия филм и се обръщат към пловдивчани: „Ще се видим не „от другата страна на плочата“, а в долния край на „Отец Паисий“.

Снимка: БНР

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина