Лекар пътешественик разказва за тайнствата на Тибет и порталите на Шамбала

Автор: Plovdiv Now 10514
Лекар пътешественик разказва за тайнствата на Тибет и порталите на Шамбала

Пътуването към Тибет не е само географско пътуване, а и пътуване към себе си, носейки духовен смисъл и цел. Това го прави различно от всяко друго пътешествие. За да тръгнеш към Тибет трябва да си извървял път вътре в себе си и той решава дали ще стъпиш на земята му. За връзките България-Тибет и значението им, определяне на бъдещето Тибет-Перу-България като трите световни енергийни центъра ще говори тази вечер в 17 часа в Културен център "Тракарт", д-р Румен Стоилов-пътешественик и изследовател. 

Д-р Румен Стоилов е дипломиран  лекар в Медицински университет - Пловдив с 35 годишна практика в България и по света. Основни специализации – Вътрешни болести, Кардиология, Нефрология, Образна диагностика, Психотерапия. Йога практика от 30 години. От 15 г работи и в областта на интегративната медицина. Според него, съчетанието на двата типа медицина е бъдещето на лечебното изкуство.

От 2010 г участва в работа със структурите на земята, като живо същество, активните центрове, портали и кардинални точки на земята. Работа с хората, като активен елемент на връзката Земя – Космос.

През 2012 г. посетил Пекин, Непал, Тибек и свещена Кора около планината Кайлас, 2013 г. – Перу и активните и центрове, 2014 г. – Япония и свързаността и с лемурийската цивилизация и резонанса и в България, 2015 г. – Лаос и Тайланд, всяка година посещава пирамидите в Босна и като лектор и работещ с тях, посещава и свещените енергийни места в Румъния – столицата на Дактите, Пещерата на съдбата и Свинкса над Атланските пещери. Участва в работна група за свързване и активиране на силовите места в България и за работа с "новите деца". Владее перфектно френски, английски, руски и български език, ползва италиански и говорим арабски.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина