Кукленият театър кани децата да развихрят фантазията си в 3 конкурса в “Месеца на Джани Родари“

Автор: Plovdiv Now 4923
Кукленият театър кани децата да развихрят фантазията си в 3 конкурса в “Месеца на Джани Родари“

В рамките на "Месец на: Джани Родари" Държавен куклен театър Пловдив кани децата да развихрят фантазията си и да участват в следните три конкурси:Конкурс за приказка - за деца от 8 до 12 години;Конкурс за стихотворение - за деца от 8 до 12 години; Конкурс за рисунка по приказките на Джани Родари - във възрастова група 4-7 г.; във възрастова група 8-12 г.

Творбите може да предадете до 26.10 включително: на касата на Държавен куклен театър - Пловдив; на e-mail: [email protected] с тема: "Месец на: Джани Родари за конкурс за ... ",  по пощата или чрез куриер за ваша сметка до: Държавен куклен театър - Пловдив; адрес: гр. Пловдив, ул. Христо Г. Данов 14, тел: 032/623275

Няма изисквания! Приема се всичко, което децата измислят сами и е направено с удоволствие и вдъхновение.

Конкурсите за приказка и стихотворение ще журира талантливата млада поетеса и автор на книги за деца Димана Йорданова. Конкурсът за рисунка ще бъде оценен от ученици от средните училища по изкуства в гр. Пловдив. За най-добрите произведения ще има награди!

Победителите ще бъдат обявени ни закриването на фестивала на 31.10 в 11:45 ч. в салона на Държавен куклен театър - Пловдив.

След приключване на фестивала, избрани картините от конкурса ще бъдат изложени във фоайето на театъра и ще се предлагат на символична цена за благотворителна кауза.

При предаване на произведенията моля, добавете следната информация: трите имена и възраст на детето; име на родител и телефон или e-mail за връзка.

С предаването на материали за конкурса, декларирате съгласието си предоставените от вас данни да се обработват от организаторите за целите на конкурса, съобразно ЗЗЛД и Регламент (ЕС) 2016/679. Можете да оттеглите съгласието си за обработването на лични данни на детето частично или изцяло по всяко време на e-mail: [email protected]

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина