Кристали и пера покриха роклите на Ваня Пейчева за сватбата! Изработката им - 100 работни часа

Автор: Невена Вранчева 99725
Кристали и пера покриха роклите на Ваня Пейчева за сватбата! Изработката им - 100 работни часа

През изминалата седмица, носителката на титлата Мис България Ваня Пейчева, каза заветното "да" на своя любим Димитър Иванов на пищно тържество в Гранд хотел Пловдив.

Булката събра погледите с невероятни сватбени рокли, като за цялостната си визия се довери на дизайнера Стоян Радичев, като избра 2 напълно контрастиращи една на друга визии - oт дълга тясна бяла рокля със шлейф до черна рокля с богат набор.

За своя перфектен макиаж, Ваня Пейчева се довери на един от най-популярните гримьори в България - Джулия Андреева, а за своята сватбена прическа на стилиста от Пловдив - Ралица Спасова. 

Изработката на сватбените рокли отнела няколко месеца, като работата по тях продължила буквално до последния ден - до постигане на перфектната визия.

Бялата рокля е сътворена от талантливия асеновградски дизайнер за 100 работни часа, като за нея са използвани скъпа италианска дантела, хиляди бляскави кристали и безброй паунови пера!

"Детайлно променяхме нещата във всеки един момент и самите модели се получаваха в движение. Заложихме на много стилна и красива дантела, която богато декорирахме с щраусови пера, за да придадем пищност на изчистената линия тип русалка. Добавихме и допълнителен шлейф, също украсен с пера, който изцяло завърши силуета." - споделя пред Trafficnews.bg Стоян Радичев. 

За втората визия Ваня Пейчева, вече г-жа Иванова, заложи на екстравагантно черно боди, отново декорирано с паунови пера, стотици графитени камъни и дълга пола с голям набор от 4-метров шлейф.

"Идеята за втората черна рокля дойде от там, че самата сватба е нетипична - Ваня и Димитър са заедно от дълги години и имат две прекрасни деца, а сватбата идва чак сега. Решихме, че щом нещата при тях се случват наобратно, то защо да не разчупим стереотипите с черна булчинска рокля! Мисля, че постигнахме желания ефект." - разказва още създателят на рокли-шедьоври. 

Кумата на булката Елена Христева и част от гостите, сред които Лилиан Бояджийска и Полинна Дишкова, също се появиха облечени в тоалети, дело на талантливия Стоян Радичев. 

Междувременно повелителят на роклите ще вземе участие в поредното издание на най-мащабното модно събитие в България -  Sofia Fashion Week AW 19/20. Своята уникална колекция той ще представи в последната гала вечер на 20 септември в хотел "Маринела".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина