Конференция “Общественото здраве - капиталът на бъдещето“ събира в Пловдив научната мисъл от страната

Автор: Plovdiv Now 5385
Конференция “Общественото здраве - капиталът на бъдещето“ събира в Пловдив научната мисъл от страната

Пловдив е градът, в който историята, културата и традициите срещат науката, технологиите и иновациите. Това го прави перфектен домакин през 2019 г. на събитие, на което специалисти в сферата на общественото здраве, студенти и заинтересовани страни ще споделят опит и ще се запознаят и ще дискутират теми в областта на общественото здраве.

Българско научно дружество по обществено здраве съвместно с Факултет по Обществено здраве към Медицински университет - Пловдив организират Трета Национална конференция „Общественото здраве - капиталът на бъдещето“, която ще се проведе на 30 май-01 юни 2019 г. в Медицински университет - Пловдив.

Научни направления, които ще бъдат застъпени в програмата на Конференцията са:  Социална медицина; Здравен мениджмънт; Здравни грижи; МБС, околна среда и здраве (вкл. трудова медицина, ХДЮВ); Хранене и диетика; Оценка на здравни технологии. Икономика на здравеопазването; Епидемиология; Етични и деонтологични проблеми в общественото здраве. История и философия на медицината. Медицинско право; Информационни и комуникационни технологии в здравеопазването. Е-здраве; Съвременни тенденции в медицинското образование и Физикална медицина, медицинска рехабилитация и ерготерапия.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина