Комедията “Интервю за работа“ с Албена Михова - 4 актьори с по 5 роли и много, много смях

Автор: Plovdiv Now 18411
Комедията “Интервю за работа“ с Албена Михова - 4 актьори с по 5 роли и много, много смях

Сливенският Драматичен театър "Стефан Киров" гостува в Пловдив с комедията "Интервю за работа" от Матиас Сение със специалното участие на Албена Михова .

Събитието е на 14 септември от 20:00ч. в Лятно кино Орфей и ще представи най-играната комедийна пиеса във Франция. Спектакълът разиграва десет ситуации по темата „Интервю за работа“, в които четиримата актьори играят по пет роли. Това е най-сериозно предизвикателство за артистите, които въпреки бързото влизане от роля в роля, съумяват да изградят ярки образи. Действен фактор в представлението са авторската музика и песни на Мишо Шишков-син, по текст на Иван Димитров, които носят съвременния ритъм на спектакъла. Всички актьори пеят и те пеят прекрасно, в което публиката ще се убеди сама тази вечер. Сценографията е на Николай Николов.

Участват: Албена Михова, Петко Венелинов, Августина-Калина Петкова и Велизар Емануилов, Постановка: Владимир Петков

Една ярка комедия, изпълнена с различни гледни точки към ситуацията наречена "търсене на работа". Някои от тях са се състояли, други - не, а трети може би никога няма да се състоят. Те са реални и абсурдни с тръпчивия вкус на нашето ежедневие.

Билети на касата в Дома на културата "Борис Христов" – Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина