“Книга на борда“: Родители четат любими приказки от Асен Разцветников благотворително

Автор: Plovdiv Now 5069
“Книга на борда“: Родители четат любими приказки от Асен Разцветников благотворително

В уюта на Книжарница с мисия „Надежда“, едно много специалното и сърцато място в град Пловдив на 20-ти януари, неделя, от 11:00ч. започва „Книга на борда“ - събитие с "мирис на мастило". Наричат го още време за четене, но всъщност е време за срещи с нови светове и приятели, в което всеки е герой. По време на събитието, предназначено за деца ще се четат вълнуващи, мили и истински истории, някои от тях, написани от деца. През януари, програмата започва с любими приказки от Асен Разцветников.

Ще четат артистични мами и татковци и техните още по-талантливи деца на мястото, в което работят и творят деца с увреждания и за които работата не е задължение, а любов. Книга на борда е безплатно събитие, в което по програма в 11:00ч. мама чете на мъници 0-3г., а в 12:00ч. започва йога театър за деца 3+. Заедно с вдъхновяващата Дани от Yoga Art Studio Shanti децата ще се насладят на едно различно театрално йога занимание. По време на йога театъра родители на по-големи дечица ще могат да разпуснат на по кафе в някое от близките заведения. Входът за йога приключението ще е символичен – 2 лв, с които ще бъдат подкрепени усилията и любовта в работата на младежите от Книжарница с мисия „Надежда“.

„Ние вярваме, че родителството е отговорност към децата. Не само нашите собствени, а и всички останали. Затова Ви молим да обърнете внимание на здравословното състояние и в случай че Вие или детето Ви не се чувствате напълно разположени в деня на събитието, ще Ви очакваме с нетърпение и усмивка следващият път. Благодарим за разбирането“, апелират организаторите от „Деца FUN“. 

Книжарница с мисия „Надежда“ се намира на ул. "Петко Каравелов" № 24.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина