Кампания подпомага семейства в Пловдив с храна, пелени за деца, лекарства

Автор: Plovdiv Now 6160
Кампания подпомага семейства в Пловдив с храна, пелени за деца, лекарства

Интеракт клуб Пловдив - Филипопол, съвместно с Интеракт клуб Пловдив, Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив, Ротари клуб Пловдив - Филипопол, както и с помощта на фондация "ДА", организира кампанията "Купи и дари в условия на пандемия".

Инициативата има за цел да помогне на семейства, изгубили работата и доходите заради кризата с COVID - 19. На тези семейства ще се предоставят нужните продукти под формата на пакети от първа необходимост - храна, пелени за деца, лекарства.

За да получат съответните пакети, нуждаещите се трябва да попълнят форма за записване, като опишат нуждите на своите домакинства https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9LOSxAweE2yrWRsivymwwVZIFX6jBKxc2BcOaxAsByLNfbg/viewform

Повече може да научите и от  https://www.facebook.com/iac.plovdiv.philipopol/

Разнасянето започна и ще се осъществява до края на извънредното положение. Съществува и форма за дарители, които искат да помогнат като предоставят средства за закупуването на съответните продукти.

"Купи и дари" се провежда ежегодно от младежките клубове в Пловдив. Тя е свързана със закупуване на доброволен принцип на различни видове храни в супермаркетите на веригата Кауфланд. Храните се разпределят между семейства в нужда от Пловдивска област.

Тази година година поради невъзможността това да се случи в тези магазини и факта, че множество семейства останаха без обичайните си доходи заради кризата с COVID - 19, кампанията се адаптира към новите обстоятелства. Всички действия на организаторите са съобразени както с извънредното положение, така и с наложените мерки за ограничаване на болестта.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина